Zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

Správce a účely zpracování:
Vaše údaje, které jste uvedl/a ve shora umístěném formuláři (dále jen „Osobní údaje“),
zpracovává obchodní společnost Salutant s.r.o., vlastník licence RE/MAX Synergy, IČ: 28437292, se sídlem Krupská 30, Teplice 415 01, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl C, vložka 28545, kontaktní údaje: synergy@re-max.cz, za účelem vyřízení Vaší nabídky nebo poptávky prodeje či pronájmu nemovitosti, nebo pokud se ucházíte o práci.
Salutant s.r.o. bude dále Osobní údaje zpracovávat za účelem přímého marketingu, včetně zasílání
obchodních sdělení elektronickými prostředky (e-mailem, SMS) týkajících se nabídky
obdobných služeb, ledaže zasílání obchodních sdělení předem odmítnete.
V případě, že jste udělil/a souhlas se zasíláním obchodních sdělení může Vám Salutant s.r.o. zasílat jakákoliv obchodní sdělení.

Právní základ:
Salutant s.r.o. bude Osobní údaje zpracovávat na základě Vaší žádosti uvedené v on-line formuláři jako
nezbytné opatření před případným uzavřením smlouvy.
Salutant s.r.o. bude dále Osobní údaje zpracovávat pro účely přímého marketingu na základě
oprávněného zájmu správce, pokud nevznesete námitku proti zpracování.

Salutant s.r.o. může zpracovávat Vaše elektronické kontaktní údaje (e-mail, telefonní nebo mobilní číslo) také na základě souhlasu (pokud bude udělen), který může být kdykoli odvolán dopisem, e-mailem nebo telefonicky. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost předchozího zpracování.
Poskytnutí Osobních údajů je zcela dobrovolné. Vyznačené Osobní údaje jsou však
nezbytné pro vyřízení Vaší poptávky.

Příjemci:
Za účelem vyřízení Vaší poptávky po koupi či pronájmu nemovitosti předá Salutant s.r.o.  Osobní údaje
příslušnému makléři RE/MAX Synergy, ktevý Vás přímo osloví s nabídkou nemovitostí.

Doba uchování:

Pokud odmítnete zasílání jakýchkoli obchodních sdělení, Salutant s.r.o. Osobní údaje vymaže po
předání Vašeho požadavku vedení kanceláře /makléři.
Jinak budou Osobní údaje zpracovávány po dobu neurčitou, dokud nevznesete námitku proti
zpracování za účelem přímého marketingu nebo neodvoláte Váš souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

Práva subjektu údajů:

Máte právo na přístup k Osobním údajům a právo na jejich přenositelnost k jinému správci.
Dále máte právo na opravu Osobních údajů nebo výmaz (pokud uplyne účel jejich
zpracování, bude vznesena námitka proti zpracování, nebo odvolán Váš souhlas), popřípadě
na omezení zpracování.
PROTI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČELY PŘÍMÉHO MARKETINGU
MŮŽETE KDYKOLI VZNÉST NÁMITKU A OSOBNÍ ÚDAJE BUDOU VYMAZÁNY.
Veškeré své žádosti podávejte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů.
Dále máte právo kdykoli se obrátit se svým podnětem nebo stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).